Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hulvát je spíše ten narcis, který není ochoten ani k té nejmenší sebereflexi.

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za článek... Lidé by si mohli uvědomit, že nikdo není dokonalý... Se spoustou názorů a řešení z rukou pana Klause nesouhlasím, ale jsou zde i takové, se kterými se ztotožňuji. V podstatě mám na něj podobný názor jako jste uvedl ve svém článku... Bohužel lidé se nechávají strhnout silou davu a pak vznikají takové obludnosti, jako je házení figuríny do Vltavy... To už bylo i na mě moc...

1 0
možnosti

Nejsme hulvati a právě proto se vuci hulvatskemu chovani vymezujeme. Proste si jen myslime, ze krást, lhát a podvádět politik za úcelem obohacení vyvolenych skupin a nerovných práv mezi spoluobcany nema! Mozna byste si mel precist nasledujici fakta: http://www.klausovavelezrada.cz/files/odkvetani_s_Hanbou.pdf

A take se zamyslet, jak hodne si cenite ci jsou vam lhostejne vyse uvedene morální hodnoty a ohýbané a obcházené zákony. Pozice hulvata je velmi relativni vazeny pane!

10 7
možnosti

My, kdo je to my? Vám někdo poskytl mandát mluvit za ty ostatní?

6 3
možnosti
Foto

Nešlo jen o amnestii, ale i se zásadami slušného chování se neslučující snahu VK a jeho rodiny o dehonestování K. Schwarzenberga v prezidentské kampani, Kdyby VK a první dáma dokončili svůj mandát s noblesou, nedočkali by se takové reakce. Házení morany do Vltavy se mně nelíbí, je to však akce nevelké skupiny lidí. Není na místě zveličovat její význam.

2 2
možnosti

Ano, byla to akce malé, nikým nevolené, ovšem mediálně zdatné skupinky křiklounů. Kde a od koho jsem to jen slyšel?

4 1
možnosti

Myslím, že kdyby nebylo amnestie, žádné pálení panáků nebo žaloby nebo jakýkoli jiný dehonestující čin, jichž jsme svědky, by se nekonal.

Lid jako celek je stádo, co - když se vydráždí - tak dokáže být hodně hnusné. A VK ho právě amnestií rozdráždil docela solidně.

Kdyby to neudělal věřím, že odejde v klidu a nikdo pak po něm nevzdechne. Až na zaryté příznivce EU nebo fundované klimatology.

6 4
možnosti

Na trase Havel - Klaus - Zeman vidím jasně sestupnou tendenci. A viděl bych ji tam i v případě že by posledním článkem byl Schwarzenberg (jenom z jiných důvodů). Nejhorší na tom je že Zeman je takovým siamským dvojčetem Klause, takže až bude končit Zeman (já doufám že už za 5 let) očekávám stejné pálení slaměného panáka jako u Klause.

Klaus si takový ostudný konec naprosto zasloužil. On se choval jako hulvát (a lhostejno že navenek s vybraným chováním v bílém límečku) téměř po celou svou politickou kariéru. Rv

3 15
možnosti
Foto

Ano, čím kdo zachází, tím taky schází...

1 0
možnosti

na hrubej pytel hrubá záplata. Aneb, je to ukázka toho, že lidi přestali být odevzdaní. A to je skvělé. A žádná propaganda, že každý, kdo nedrží hubu je např. nesvéprávný asociál to nezmění.

5 14
možnosti
Foto

Zdravím pane Pilný.   Je složité napsat na VK nějaké hodnocení.  Na jedné straně jeho filozofie vyplývající z učení  Rakouské školy ekonomie je mi velmi sympatická.  Na druhé straně je jeho reálný politický život ve kterém svými činy popřel mnohé z toho,  co se snažil hlásat.  Tedy VK je reálným příkladem mistrného díla  Ludwiga von Misese,  Lidské jednání, ve kterém tento ekonom a filozof, pomocí apriorní logiky dokázal jak lidé jednají.  Kdo zná toto dílo pochopí, že VK  ani jinak jednat nemohl i když  možná, alespoň v tom začátku,  jednat jinak chtěl.

3 2
možnosti

Ano, je potřeba to brát střízlivě. Nikdy není dobré chodit z extrému do extrému. Na rozdíl od pana Pilného si ale myslím, že Klausovi korupce není lhostejná. Klaus je dle mého názoru osoba, která se korumpovat nechá. Ve světle některých milostí (za všechny Kratochvíl, Benešová) se mi z tohoto pohledu velmi nelíbí ani amnestie. Se zbytkem článku souhlasím.

3 5
možnosti

nejen v mezilidskych vztazich je ucta celkem vzacna komodita. puvodne jsem si myslel, a media nas v tom ujistuji denne, ze situace se v case stale zhorsuje, ale podle jednoho Platonova citatu soudim, ze je to stale stejne: "Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem."

4 3
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik