Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karma,a ktomu opojeni;-Dto jednomu i hvězda jasná měla vyjít;-D a ted mu chcipl lev;-D

0 0
možnosti

Uživit firmičku není určitě žádná sranda. Ale nevidím důvod, proč živnostníky glorifikovat. Kupovat všechno "na firmu" je běžná praxe.

0 4
možnosti
Foto

Na tom přece není nic nemravného. Každá koruna kterou vyděláte je vaše.  To, že vám ji pak stát pod pohrůžkou násilí zdaní je věc druhá.   Proto je zcela přirozené a morální, že každý se bude snažit jednat tak, aby nic státu dávat nemusel.  Je to morální a je to lidské.

1 0
možnosti

Ať myslel pan Mládek svůj výrok jakkoli, nerozumím mu. 

Vedení ČSSD si musí vlasy rvát, o kolik voličů tímto nešťastným  prohlášením strana přišla (možná bylo upřímné, možná dobře myšlené, ale to teď není důležité). 

Bez jakéhokoli agitování: do příštích parlamentních voleb měla ČSSD velmi dobře našlápnuto. To je teď jinak. Z přešlapu bude profitovat někdo jiný. A není těžké uhodnout, kdo to bude.

0 1
možnosti

Mládek pouze zcela nediplomaticky řekl pravdu. Živnostnici (ne všichni, ale většina) neplatí daně (z příjmů) ani tzv. sociální a zdravotní pojištění, ve skutečnosti zdravotní a sociální daň. Abych byl přesnější, tak tyto platby odvádí minimální možné míře. Ale není to jejich vina, pouze využívají to, co jim legislativní zmetky zvané zákony umožňují. Tedy vina není na straně živnostníků, ale blbě udělanou legislativou, se kterou vlády ODS, ČSSD, TOP a jejich přicmrdávačů, nic od roku 1993, kdy vznikly, nic nedělají.

2 11
možnosti

J75a33n 46K49o28ř90á64n

18. 3. 2013 13:27

ty asi nebudeš živnostník, že ? Zkus si to, je to tak jednoduché.

5 0
možnosti

Problém je v tom, že za takový pohled na OSVČ si částečně mohou oni sami. Je jisté, že většina je poctivých ale jsou i nepoctivci a o těch to ví jejich okolí.Sám mám takových zkušeností dost. Na druhou stranu je fakt, že OSVĆ a zaměstnanci by se měli snažit o vyváženost. Stačí, když to kazí politici.

1 4
možnosti

Souhlas.R^Zoufalepotřebujeme novou a silnou obranu kapitalismu, nezbytnévědomosti a informace o tom, jak náš svět funguje. Připomínat lidem kolem nás, že kapitalismus je hrdina, a nikoli padouch, jak sena něj několik minulých let pohlíželo. Že kapitalismus je ochranitel bohatství,prosperity a bezpečnosti, nikoli jejich ničitel. Že hodnoty v životě tvoříjednotlivci, kdežto politici je ničí.Bránitkapitalismus by nemělo být nutné, mělo by stačit pouze jej vykládat.

7 0
možnosti
Foto

jj, pane Pilný R^, není co dodat, kromě hledání nějaké alternativy pro volby v příštím roce :-)

7 0
možnosti

Pokud chce stínový ministr vidět skutečného parazita, ať se mrkne občas do zrcadla. Tam na něj jeden takovej ukázkovej parazit bude pokaždý koukat.

16 0
možnosti
Foto

Ano, opojení z očekávaného vítězství v příštích volbách rozvázalo jazyky a socani nastínili, jakou budoucnost od nich lze očekávat. Žádné snižování  daní, opak je pravdou. Ani jimi tak kritizovanou DPH nesníží. Možná je dobře, že je blížící se návrat k moci natolik opil, že mluvili pravdu. Voliči se mohou rozmyslet.

20 0
možnosti

Chtělo by to za rok připomenout voličům pře volbami.

17 0
možnosti

Karma, lépe to nejde napsatRv

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS