Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P86e22t96r 39T61o87m34e70k

27. 6. 2013 9:39

Tak trochu pohádka. Ale představa to je hezká.

2 1
možnosti
LS

Karma. Kalousek jasně deklaroval svoje priority. Rozpočet je politikum, to zaznělo z jeho úst a nedostane od nás podporu, kdyby byl sebelepší. To přece musí nakopnout i Kalouskovi příbuzné, natož jeho voliče.R^

19 2
možnosti
Foto

R^ S poslední větou však nesouhlasím. Ukazuje na to, že jste slušný člověk a myslíte si totéž o většině ostatních. Ne všichni lidé jsou však takoví. Kalousek jistě ne, jeho příbuzní a někteří voliči možná také ne. Třeba spoluprofitují na tom, že Kalousek je ministrem financí a jak jej vede. Bahno české politiky netvoří jen pár politiků. Do toho bahna patří i někteří jejich kamarádi, kamarádi kamarádů atd.

Někteří je však volili z naivity a nedostatku jiných jasně lepších kandidátů. Takoví snad již prokoukli. S tím s Vámi souhlasím.

4 2
možnosti
Foto

Černé nejen úterý , celý týden po kauze Nečas s akcemi (ne)osvíceného diktátora MZ. Když vidím, jak se po tom desetiletém exilu nafukuje vlastní důležitostí a opájí mocí....Asi jsem nekritický , všichni politici se dokonale v této krizi "odkopali" ! Když slyším Filipa nebo Bártu mluvit o morálce- divím se , že do nich blesk neudeří , ony ty pohádky nefungují.

Souhlasím s Vámi s potřebou nových politikům . Nesouhlasím s Vaším tvrzením, že jsou.Stehno z kapra, fialové lesy či poctivý politik je zhruba stejně se vyskytující matérie.

3 2
možnosti
Foto

pokud nejsou, potom musím konstatovat, že náš národ nestojí za nic, protože v něm nelze najít schopného a slušného člověka

6 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik