Diskuse

Černé úterý.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Přál bych Anglii, aby v jejím čele stál muž silný jako pan Hitler". W. Churchill, 1936. Po válce mu to voliči spočítali...

0 0
možnosti

Neplete se pouze Klaus.

0 0
možnosti

z těch klíčových hodnot bych nevyhazoval ještě perspektivu, jinak souhlasím ve všem. Netroufám si ovšem říct, jestli absence hodnot a idejí u stran je příčinou, nebo naopak důsledkem absence nebo přímo nechuti k hodnotám a idejím u většiny našeho občanstva.

0 0
možnosti

Moudrá slova, díky za ně! R^

Kéž by se lidé v tomhle národě řídili víc zdravým rozumem a nenechali se manipulovat sobeckými politiky, kterých je všude plno.

Volbu si zasluží pouze dobré charaktery. Jistě se dají najít a podpořit... pak nám všem bude líp. [>-]

1 0
možnosti

ANO, vím, že tací existují? nebo ANO2011, vím, že tací existují?

0 6
možnosti

Pan Pilný mi přijde natolik inteligentní, že to snad bude jen to ANO:-)

7 0
možnosti

Řešení v předposledním odstavci je nádherné až na pár úskalí:

- v tomto státě je zvykem volit jenom ty známé, člověk spadlý z nebe nemá šanci. Leda by to byl šikovný tlučhuba a populista

- "... při troše zájmu se o nich vše dovíte ..." obávám se, že informace budou poplatné jejich zdroji. Obyčejný volič těžko rozlišuje mezi informací a dezinformací, rád se nechá ovlivnit akcentem na nepodstatné a přehlédne informaci podstatnou, leč mediálně nezajímavou

5 1
možnosti

P81e14t89r 26S80k51á51c73e42l

29. 6. 2013 22:43

Nesouhlasím. Je třeba získat sebedůvěru a potom důvěru v jednu NEparlamentní stranu. Té pomáhat již nyní, tak ji nejlépe poznáte. Např.http://www.suverenita.info a více v článcích na http://www.hannig.blog.idnes.cz. Zvláště o důvěře, celé je to o důvěře. Obyčejný volič by měl nedůvěřovat Straně zdravého rozumu jako proč? Konečně je potřeba přestat volit negativně (jednou Pepík, podruhé Franta) a důvěřovat straně, která je zde několik roků a neprovázejí ji průšvihy. Potom změny nastanou.R^

0 0
možnosti

v minulém roce návrh na zvýšení DPH bylo politické zadání na kterém  stál rozpočet ,v tomto měl Kalousek pravdu ,rozpočet je politikum..

0 0
možnosti

Víte co mě vyděsilo ? Když Němcová prohlásila že nebudou čekat až nově sestavená vláda předstoupí před parlament a rovnou ji v okamžiku jmenování vysloví nedůvěru to já osobně považuji za puč protože je vidět že parlamentu nejde o to aby se situace zklidnila ale o to aby vládla Němcová a byly zachovány staré pořádky a poslanci nepřišli o peníze. Je smutné že se najdou poslanci kteří v životě nikdy nepracovali a do parlamentu se dostali vlivem svých rodičů ( např. Benda a jiní ). Nesmírně by mě pobavilo kdyby panu Rusnokovi trvalo sestavení vlády trochu déle aby vychladly horké hlavy i když to situaci nikterak neřeší a nebo v případě nedůvěry není termín pověření nového pramiéra dán takže prezident může klidně čekat až do voleb a vláda v demisi může klidně vládnout.

12 9
možnosti

P52a82v38e62l 98N65o68v69á48k

27. 6. 2013 10:45

Pohadky. Vlada patri do rukou profesionalnim politikum a ne nejakemu sboru odborniku a nadsencu.

4 15
možnosti

kdo jsou to ti profesionalni politikove?

1 0
možnosti

"ANO, vím, že tací existují. Mohla by tak vzniknout vláda nikoli úřednická, nikoli vláda „odborníků“, ale lidí, kteří dají svoje prokázané schopnosti do služeb země, ve které žijí a budou pracovat pro své spoluobčany."

Ano, to je moc hezké... Ale jak dlouho jim to vydrží? 

Do té doby, až jejich vděční spoluobčané začnou hltat zprávy o tom, že ten a ten vůbec není takový Pan Čistý, protože... (jel načerno, přejel sousedovi slepici, nepustil v tramvaji babičku sednout... Doplňte si, co chcete).

Do té doby, než se někdo z jejich podřízených začne nezřízeně pakovat ve své funkci. Bohužel funkcí je a musí být moc a všechny se uhlídat nedají.

A i kdyby se nikdo pakovat nechtěl, tak se tomu pomůže. I kdyby se to mělo narafičit. Blesk, Nova, Aha a další se přece musejí prodávat...

Mějme na paměti to, co kdysi řekl kdosi moudrý (tuším, že Vysockij, ale nejsem si jist): "Pravda zvítězí nad lží, ale až dokáže to, co ona". Sladké lži se tak hezky věří a na každém šprochu... Závěr: Slušní a poctiví lidé se budou držet od politiky hooooodně daleko, protože jsou to právě ti, kterým by měli sloužit, kteří je pohaní a pošpiní hned, jak to jen bude možné. Tak to je.

4 2
možnosti
Foto

V něčem s Vámi souhlasím. Záleží však na celkové politické vyspělosti národa.

0 0
možnosti

To jako myslíte Babiše? Toho, který - tak jako i Krejčíř- poskytl nenávratnou půjčku české straně sociálně demagogické (;-D) ve výši 60 mil. Kč za to, že mu slíbili Unipetrol?

4 2
možnosti

možná myslí spíš toho, kvůli kterému si všichni ničíme motory v autech a platíme předražené jídlo :-)

1 0
možnosti