Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane, budeme se dál válet v tom, v čem už jsme dlouho a ještě v tom dlouho budeme. Je to výsledek systému, kterému se říká demokracie a který zajišťuje všem stejná volební práva. 70 procent lidstva jsou lidé neoplývající bystrostí, vyznávající jednoduchou volební matematiku, podle které volí toho, kdo pro zítřek nejvíc slíbí, bez ohlížení na to, co bude pozítří. Stačí se jen mrknout na úroveň oblíbených televizních pořadů, na současnou filmovou tvorbu, aby bylo jasné, kdo tvoří většinu národa, která rozhoduje o tom, jak se bude dařit všem.

5 0
možnosti
MK

Pravda je,že lidstvo degeneruje....bohužel.Jen v tom parlamentu to jde nějak rychleji...:-)

4 0
možnosti
MK

Článek o tom,jak za vše můžeme my,voliči se mi nezdá pravdivý.Jak já jako občan,mohu zařídit,aby se konečně konaly volby většinovým systémem,které jako jediný může rozdat karty na 4 roky ať té,nebo té straně.Toto už slibují strany dlouhá léta a jaksi jim to nehraje do karet.Pokud se toto nezmění,vláda přeběhlíků,korupčíků a kmotrů,bude mít u nás stále zelenou.Ještě chci upozornit:v neděli jsem kolem poledne asi usnul.Mirek Tupohlávek,adoptivní otec p.Dalíka v přímém přenosu.Lidi,fuj,to byl ale sen.Nebo nebyl?

2 1
možnosti
JK

Můžete kandidovat, nebo podpořit toho, kdo o to bude usilovat, sbírat pro něj hlasy, atd.  Ano, jeden člověk toho moc nestihne, ale pokud je podle statistik nespokojeno 70% voličů, stačilo by, aby to udělala desetina a je šance na změnu.  O kroužkování se také říkalo, že je na nic.  No a Langer byl vykroužkovaný.

1 0
možnosti
Foto

Ivane, dobře napsáno...  R^ :-)

2 0
možnosti
MT

Vitejte v této svobodné a demokratické zemi, kde již dneska se mame lépe nez zitra, a mnohem lépe než za mesic . . .

2 0
možnosti
JH

J34a46n 65H30l94e76d16í89k

19. 8. 2013 11:48

vaše sympatická vize však narazí na české buranství, levicovou vyčúranost a zuřivou třídní nenávist. Všem, co udrží moč a meč je úplně jasné, že ani profesionální komunisté nedokážou z trusu uplést bič. Tyto pokřivené charaktery až nekontrolovatelně vábí touha se pomstít, vybít pudy, vrátit dobu, kdy se jich občané právem obávali. Svobodu nazývají buržoazním blábolem a fyzickou práci za trest boží. Pravzorem je také súdruh Zavadil !

6 2
možnosti
Foto

Díky, lépe bych to nenapsal. R^

3 1
možnosti
MI

Myslím že by nebylo od věci pro tentokrát dohlížet na regulérnost průběhu parlamentních voleb; zdá se, že šachová partie je nadějně rozehrána ...

0 0
možnosti
Foto

K31a22r45e50l 75R84a93d62a

19. 8. 2013 9:14

,,ne recyklovaným, bezzubým politickým chameleonům, kteří proměnili politiku ze služby veřejnosti na špinavý chlév"

To je přesně to, co by měl volič udělat. Jen se obávám, že se zase najde spousta  hloupých, kteří se nechají nalákat na staré, opakované a vždy nesplněné sliby. Pokud někdo naletí na  ,,my jsme to mysleli dobře, ale koaliční partneři nám to zkazili"  , pak je to hlupák a škůdce. Přeberte si to jak chcete.

3 0
možnosti
DD

Trošku mi to připadá, že agitujete pro ODS a obhajujete je, že chcete říct: oni už budou hodní, nebojte se, i nějaké nové lidičky tam přiberou, nějaké chytré a čestné (sic!) ... Přesně tohle naposledy sdělovla paní v beznaději Miroslava Němcová reportérům tv.

Né, to shnilé jablko nemá cenu okrajovat, je napadeno hnilobou skrz-naskrz. Proto ani Vašim slovům nevěřím, je mi lítoRv

6 6
možnosti
MI

Svatá prostoto ...

4 0
možnosti
Foto

Je mi líto, že Vám musím zkazit radost a nadčení z volání po opravdu nezávislých, "nazkažených" kandidátech.

Je sice hezké, že chcete udělat tlustou čáru za minulostí a minulostí a dívat se dopředu k hodnotám, ale možná si ani neuvědomujete, že to je právě klasický byznys populismus. Jinými slovy totiž říkáte - nu což, nic neřečně, NEVYŠTEŘUJME, co si kdo uloupl pro sebe to má, nechme to tak být a pojďme dál. ;-) Opravdu "pragmatická rada".

A pokud se týká těch nových, nezávislých.... Podobnou rétorikou mazaly med kolem úst VV a jak to dopadlo?

A přidám jestě jednu perličku, o které možná z výšin ani netušíte. Když jsem potkal jednoho takového nadšence, který vstupoval do politikvy s Vám duchem podobnými slovy: "teď se tovšechno změni k lepšímu"... tak mi po čase se smutným steskem prozradil: "Člověče, oni ti předešlí to mají tak obšancované, že nejde změnit vůbec nic!" !

Tož, tak.

4 1
možnosti
Foto

Errata:

"nazkažených" - nezkažených

neřečně - neřešme

do politikvy - do politiky

;-)

0 0
možnosti