Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kocovina přijde brzy

a pak se probudí i Babiš a rozdávání bez potřebných změn ustane.

Karma!

0 0
možnosti
PS

P68e55t91r 63S41k13á48c65e17l

19. 6. 2018 22:45

K názvu článku...před 50.lety naši předkové se usmívali, když v projevech soudruhů zaznívali údaje o částkách tehdy skoro astronomických. Nyní naši představitelé perou čísly v daleko vyšších hodnotách, všimněte si, jak se o částky v korunách či Eurech přímo opírají, jak na nich staví. Taky byl jeden "politik" s prohlášením: Zdroje jsou...Ano, nynější aristokracii jde především o zdroje. A v Bruselu ovládají toky těchto zdrojů v okruhu několika desítek lidí, vlastně jde o oligarchii. Všechno zde již bylo, nic nového pod Sluncem...

2 0
možnosti
RP

Na jedné straně jsou tady stále volná pracovní místa, na druhé straně jsou tady skupiny lidí, ketré firmy soustavně ignorují a bojkotují. Třeba zájemci o práci vyššího věku, kteří i dnes marně hledají práci.

Jak dlouho si ještě toto stát nechá líbir?

Když firmy na jedné straně tahají ze státu peníze, náklady na dovážení zahraničních pracovníků, zatímco lidi, kteří by na těch volných místech mohli pracovat, svým nezájme a bojkotem odmítají. Tím na druhé straně vyvolávají další náklady státu, když tito lidi potom jsou coby nezaměstnaní evidovaní na ÚP a od státu tak úplně zbytečně pobírají všelijaké podpory a dávky. Plus další náklady z takzvané ztracené příležitosti, ztracený výnos z daní a odvodů z práce těchto lidí.

A navíc, aby firmy ospravdlnily tento svůj bojkot, si vymýšlejí nesmysly o tom ,že tito lidé nechtějí pracovat, nemají pracovní návyky a další hlouposti a tyto lidi tak ještě navíc ke svému bojkotu urážejí a ponižují.

A nejhorší je, že touto lživou propagandou je dnešní společnost už promořena skrz naskrz, že už dokonce i vysokoškolští pedagogové učí své studenty, z nichž hodně bude pracovat na pozicích personalistů, tyto nesmysl a lži.

Takže až tito lidí é nastoupí na personalistické pozice, o to více budou dlouhodobě nezaměstnané nebo starší zájemce o práci a podobné takhle diskriminovat.

2 1
možnosti
JH

J27a45n 41H39y15n31e20k

19. 6. 2018 10:28

Po každém vzestupu přichází pád. Je jen na okolnostech, kdy k tomu dojde. Myslím, že vychvalování se, že jsme v rozpuku, hlavně to tvrdí pravice, když se jí to hodí, obdobně levice, když se jí to hodí, není zrovna tak pravda. Napsal jsem to schválně takto kostrbatě asi jako to kostrbaté vypadá ve skutečnosti. Nejhorší je na tom, že jsme se nepřiblížili tzv. Západu a rozdíly se stále prohlubují. Že jsme pořád montovnou, že evropské dotace šly mnohdy na nesmyslné záležitosti a dnes víme, že jsme měli prosazovat finance na investice a dopravní infrastrukturu, je už pozdě. Rozevírající se sociální nůžky nevyřeší ani zvýšená minimální mzda ani zvýšený důchod.

0 0
možnosti
VK

V57í38t 97K16u23č17e66r26a

19. 6. 2018 9:56

Zrovna na Vás jsem by na postu ministra financí docela zvědavej. V pořadu "Den D" jste se prezentoval jako tvrdý a pragmatický businessman, kde výsledky rozhodují vše a "plácání do vody" není na nic. Ale zřejmě i na Vás platilo "koho chleba jíš, toho píseň zpívej"... (I když nevím proč zrovna Vám o ten chleba šlo).

3 0
možnosti
MC

Já nic to ti druzí? Byl jste ve vladě, sice krátkou dobu ale co jste udělal? Přesně to nic. Proto tvrdit že příjde kocovina je od vás dost hloupé.

1 2
možnosti
Foto

Kocovina přijde, to je v podstatě jisté.

2 0
možnosti

Trh neni Buh. Ze chybi soukromym subjektum zamestnanci muzeme brat jako znak velice nizkych mezd. Staci je zvednout trebas skrze statni minimalni mzdu, kdyz kolektivni vyjednavani u nas jaksi nema tradici, a hned stoupne nezamestnanost. Fascinujici, jak po Listopadu 89 se od vedouci ulohy komunisticke ideologie stat dokazal preklopit k vedouci uloze soukromeho kapitalu ve spolecnosti. Stat by mel byt suverenni a pouzivat vse jako nastroje, jak soukrome podnikani tak i vlastni vlastnictvi a oboji ke svemu, co nejvetsimu zisku. Divat se na nekoho, ze nemuze pri minimalni mzde 12200 najmoout lidi, ze jich je nedostatek je podle me spatne. A kdyz chybi lide v kvalifikovanjesich profesich, tak by zastupce obcanu ridici stat melo trknout, ze se asi zapomelo na zdravou politiku ve skolstvi. Ze proste si kazdy nemuze jit za statni penize na skolu jakou chce, ze tam pujdou pouze ti vybrani, nejlepsi a zbytek pujde tam, kde to stat potrebuje, nebo at si to zaplati ze sveho. Pozyvat cizince je az ta nejposlednejsi varianta pro krizi a take pouze s moznosti jim dat pacovni povoleni, ne obcastvi... kdo to kdy videl, aby soukromy kapital urcoval demografii statu na zaklade okmazite potreby... se z nas teda stal nesuverenni blbakov.

7 1
možnosti
JC

Za co?? Za to poklonkování v roli ministra financí bez důvěry?? Třikrát HANBA!!

0 0
možnosti
PK

Karma oblíbenému byznysmenovi a člověku, jehož jsem si vždy vážil. Avšak obávám se, aby autorovo poselství bylo vyslyšeno.R^

5 1
možnosti
LO

L25u76b54o46š 75O43t32t

18. 6. 2018 17:58

Nedá mi to, aby se nezeptal, proč jste nás také opíjel? To vám moc tak učarovala, že jste zapomněl, že 1+1=2 a ne tři jak počítá AB;-D

4 3
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik