Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu pitomost s oddělováním dětí jste si mohl, pane Pilný, odpustit. Jednak nesouvisí s tématem a hlavně ... kdepak to celé asi zavedl? Trump?

0 0
možnosti
PK

Detroit se také velmi změnil, změna je holt život...

0 0
možnosti
PZ

Haha to je divadlo co?

Nebojte za par mesicu bude Trump hlasit ze budou podepsane nove smlouvy s Evropou a Cinou.

Samozrejme ze hned rekne ze diky jemu budou pro Ameriku velice vyhodne.;-D

0 0
možnosti
MM

Domnívám se, že Trump je nejméně předvídatelný, čitelný, president v dějinách USA, který přes noc mění názory.

Je to znepokojivé nejen pro jeho vlast, ale i pro okolní svět.

Jeho "America First" bez jasné vize a promyšlené strategie nestačí

0 4
možnosti
Foto

Nebo přímo naopak. A vizi má naprosto jasnou. Jenomže ta mnohým nevyhovuje. V tom asi bude to jádro pudla.

4 0
možnosti

Blog navazují na nedávnou debatu u Daniela Takáče. Snad jenom ještě dodatek k oné nezaměstnanosti a mantrou o tom, že chybí technici. Trvalo mi nějakou dobu než jsem pochopil, že za technika se v dnešní době nepovažuje někdo, kdo řeší problémy, nýbrž ten kdo stojí a pásu a pouze mačká tlačítka (obrazně i doslova řečeno). Takže ano, chybí pracovníci v průmyslu vykonávající jednostrannou práci, nikoliv ovšem technici, kteří jsou schopni porozumět procesu výroby, navrhovat nejvhodnější technologie, vybírat vhodné materiály, řídit proces údržby a spoustu dalších činností které dělají opravdového technika odborníkem ve svém oboru.

0 1
možnosti

Technici v pravém smyslu slova chybějí také - mám dost známých ve strojírenství a IT průmyslu, sehnat schopného konstruktéra, projektanta atd. je velký problém. Přes neustálé hořekování nad "montovnami" je u nás hodně malých firem, zpravidla kapitálově českých, které umějí skvělé věci. A tam fakt nemají kam sáhnout, když se potřebují rozšířit o kvalifikované lidi.

Co se týče dnešního zmatení pojmů, také se divím, kam se vytratili dělníci apod. - u pásu stojí "operátor výroby", ve skladu vládne "operátor skladového hospodářství" (= skladník), je to docela sranda. Jako by na tradičním označení bylo něco špatného a jako by dnešní "operátoři" dělali něco onačejšího, než dříve dělníci:-).

2 0
možnosti
Foto

Otázkou je, zda Trump mění své názory "každým okamžikem". Vždyť jeho volební heslo bylo a stále je "America First".

A co se týče schůzky s Kimem, Trump reagoval na urážlivé Kimovy výroky "soft zrušením schůzky". Tedy, velmi umírněným dopisem, na který Kim patrně reagoval rychle a též umírněně a vstřícně.

Je proto otázkou, zda se u Donalda Trumpa jednalo o "odezdikezdizmus" nebo je prostě jen schopen rychle a pružně reagovat. Já si myslím to druhé.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS