Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^naprostý souhlas-jinak k tomu vašemu titulu mě napadá hláška z jednoho filmu:Rozšířil se nám tu takový nešvar;-)

0 0
možnosti

No, je to tak, jak píšete. Média jsou jeden velký bulvár, který propírá hlavně to negativní. Je i mnoho dobrého, hodně úspěšných lidí všech profesí, ale o tom se dozvíme jen mimoděk, skoro omylem.

To, že se úspěch neodpouští je, bohužel, stále aktuální.

0 0
možnosti

Jako obhajoba vašeho šéfa dobrý, ale udělat tlustou čáru a neohlížet se, je takovým tichým prominutím minulých nepravostí a to k důvěře jedněch k druhým nijak nepřispívá.

0 0
možnosti
Foto

:) nevím, zda se stalo módou, ale každopádně se vezeme na vlně - která v nás zkrátka zůstala - jen hledat se musí. Nepřítel bývával jeden hlavní a bylo to jednoduché. Dnes se promítá - hledat nepřítele všude. Propojeno s dnešní podporovanou senzacechtivostí a pozůstatky nedůvěry se negativa a nepřátelé velebí na bedně nahoře. Nenaučili jsem se širokému úsměvu a sdílení radostí, když se někomu vedle nás daří. Někdo šikovný, pozitivní, nadaný, vědec, kdosi, kdo je prostě zamilovaný do své práce a je poctivý, je bohužel méně zajímavý.V tomhle žijeme jeden velký bulvár, aniž si to uvědomujeme. Rozum a jasná mysl, otevřenost jeden ke druhému, obyčejně intuicí podpořená důvěra... to mi tu prostě chybí.

2 0
možnosti
Foto

Svatá pravda, Radko... Kdyby se tak (nekompromisně) dělo před sto lety, švec Tomáš Baťa by nevybudoval Baťovy závody, ani by nepostavil město Zlín...

:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik