Diskuse

Kecy?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Všechna ta cizí slova a popisná slovní spojení blednou před způsobem vnímání mnoha diskutujících. Nepotřebují mnoho vědět, nebo si mnoho zjišťovat. Stačí si párkrát přečíst jednu a tu samou "moudrost" a stane se to jejich výchozí platformou pro další diskuse. Pokud se ještě k zaručeným zprávám z vyšších kruhů přidá informace o jejich majetku je úspěch - mnohdy i volební - zaručen.

0 0
možnosti
Foto

J93i35r78i 46C71i82z

9. 2. 2024 12:50

Je velice dobre, ze jste se pripojil k sestave blogeru. Dobre proto, ze patrite k tem nekolika, co se jejich prispevky daji cist a maji smysl. Kdyz si prectu jen nadpisy blogu nekterych mistnich "velicin", ihned vim ze to bude "bullshit" na "shit" a je to jen ztrata casu si to precist. Nic se nedovite, jen propagandu autora ve prospech svych politickych idolu a v ramci diskuse pod blogem hromadne bratreni (rikaji si neco jako kolibriku a mazanku) doplnene aplausem na "skvely blog". Nekdo napise oponentni nazor a hned se na nej sesypou s urazkami. Ostatne uz pod vasim blogem 2 z te sestavy nastoupili (Birne+1) a dalsi jeste prijdou. Osobne jsem si jisty, ze cim vice urazek prsi na oponenty, tim vice volicu jich podpori opozici. Co se tyka potravin jen konstatuji, ze za sveho 7mi leteho trenerskeho pusobeni v Österreich jsem velmi rychle poznal rozdil v kvalite potravin, proto tam na neco z CR nenarazite. Jen jednou jsem videl v Höferu olomoucke tvaruzky, ale za par dni je slevnili pro nezajem a pak hodili do kontejneru.

5 1
možnosti
RC

Tak olomoucke tvaruzky snad nejsou problem kvality, ale problem toho, ze to nekupuje clovek, ktery to nezna, ne?

6 1
možnosti
RC

Je skoda, ze zrovna Vy jste naletel na Andrejovy kecy... Ale ocenuji, ze jako jeden z mala jste na ne jeste jako clen ANO upozornoval.

7 3
možnosti
ZD

Máte jednoduchý diskusní styl, spoluobčané rozděleni do dvou skupin - s Andrejem mínus proti Andrejovi plus. Diskuse styl - améba.

2 3
možnosti
HH

jojo jako někdejší pohlavár ANOfertu musíte toto slovo znát dokonale i z praxe...

3 5
možnosti
Foto

Nakonec bulšit k zemědělské výrobně neodlučně patří.

3 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik