Peklo mužských časoisů mužskýma očima.

Nedávno mne zaujal blog důkladně provětrávající ženské časopisy. Jak jsou na tom ty určené mužům?

Začnu stejně jako zmiňovaný autor od názvu. Zahraniční časopisy jsou decentní: Playboy, Esquire, Forbes, Men`s Life. Češi si neberou servítky: Chlapi sobě, Pro chlapa, Já muž, Maxim, dokonce Magazín pro pány tvorstva. V koutku se krčí Muž v domácnosti.

 

Témata jsou vzrušující. Zájem je o agresivní bradavky, zadečky top modelek, jak vypadá ta která celebrita, jak sbalit a zbavit se milenek. Péče o pány není zanedbávaná, praktické je, jak se starat o penis. Erekce zdarma také není k zahození. K tomuto koktejlu přihodíme pár článků o autech a hodinkách. S technologickými hračkami to raději nebudeme přehánět, pánové čtoucí tyhle magazíny určitě nejsou zašlí ajťáci. Neškodí přidat něco kosmetiky a péče o zanedbávané metrosexuály. Okořeníme trochou cvičení, ale nepřehánět, neděláme to přece pro zdraví ale pro úžasný vzhled.

Klíčová vyhledávaná slova jsou: sexy, modelka, nahá, amatérka, pivo, komiks, auto, hodinky. Nejčtenější články jsou kromě návodu, co nedělat na webu opilí, informace o soutěžích, kde můžete umřít i zasvěcený rozbor toho, co mají houby a ženy společného. V TOP 10 také figurují návody jak sbalit: horolezkyni (dosažení vrcholu), prodavačku, řeznici, Francouzku, pekařku, šprtku. Pokud jste se dámy náhodou v seznamu nenašli, nezoufejte, seriál bude jistě pokračovat.

Křížovky a cvičení na rozvoj ducha a intelektu v mužských časopisech nehledejte. Čtenáři jsou jistě dostatečně vyspělí a IQ si rozhodně nechtějí procvičovat, natož měřit. Ani o dietě nebo zdravé stravě toho moc nenajdete, páni přece vědí, že pivo dělá zdravá těla!

Příběhů ze života nešťastníků deptaných a utiskovaných ženami se také dočkáte. Chybí jen ekvivalent prince Bajaji, který by postižené vyrval ze spárů ženských utlačovatelek. Některé osvícené časopisy přidají i trochu legrace na úkor dominantního pohlaví, ženy si příliš samy ze sebe dělat legraci neumí.

Jedno mají ženské a mužské časopisy společné, někdo je kupuje a utrácí za ně peníze. Proč?

 

Autor: Ivan Pilný | úterý 29.11.2011 10:59 | karma článku: 25,39 | přečteno: 3098x
  • Další články autora

Ivan Pilný

Elity.

25.3.2024 v 8:00 | Karma: 32,36

Ivan Pilný

Nová roční období.

12.3.2024 v 8:00 | Karma: 24,61

Ivan Pilný

Mohou být fake news inteligentní?

8.3.2024 v 8:00 | Karma: 28,26

Ivan Pilný

Akce!

2.3.2024 v 8:00 | Karma: 19,82

Ivan Pilný

Věříme si příliš?

24.2.2024 v 8:00 | Karma: 41,55