Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

m...a-medialni

22. 7. 2011 15:40
a co být trochu konkrétní

Ivane a čo že by jste si vzpomněl na doby co jste šéfoval Microsoft. To ještě americké firmy měly před známými finančními skandály a mohly podporovat rozvoj svého businessu v zahraničí mnohem víc než dneska. Proč tady nejmenujete některé dealy, které se tehdy úplně otevřeně popisovaly do account plánů včetně nutných sponzorských příspěvků politickým stranám?

0 0
možnosti
N

nenovak

22. 7. 2011 15:16
Povrchní článek naprosto o ničem.

U článků p. Pilného jsem si toho všiml již poněkolikáté. Napíše článek, v němž se ale nedokáže do problému ponořit, přičemž surfuje po samém povrchu tématu způsobem, kterého je schopno 99% populace, aniž by k tomu potřebovala jakékoliv vzdělání. Skoro to vypadá, že nedostatek schopnosti koncentrace bude autorovým problémem.

0 0
možnosti
P

peena2

22. 7. 2011 14:57
Čtu vás už po několikeré a musím reagovat na jednu věc ..

co máte pořád proti bakalářům ? Že rovnou nenapíšete něco proti inženýrům nebo magistrům ? Aha, vy jste vlastně inženýr ... a psal byste proti sobě. Nemám rád takové hloupé paušalizování. Já jsem například poctivě poslední 3 roky studoval technický obor při zaměstnání a můžu vám říct, že u státnic se nás objevilo, co by se dalo spočítat na ruce jedné ruky. Nebylo to vůbec jednoduché a taky proto jsem za titul bakalář náležitě hrdý i když budu pokračovat v dalším studiu.

Příště by bylo proto dobré vážit slova a psát třeba něco o každoročně tisících absolventech humanitních oborů, kteří studovali tyto obory jen proto, aby co nejjednodušším způsobem získali nějaký titul. Ale v žádném případě ne takhle paušalizovat. Rv

0 0
možnosti
A

AxelSpringer

22. 7. 2011 16:12
Re: Čtu vás už po několikeré a musím reagovat na jednu věc ..

Osobně si myslím, že to p. Pilný nemyslí špatně - také studuji dálkově bakalářské studium a věnuji tomu také nemnoho večerů a nemám pocit, že bych dostával něco zadarmo.

0 0
možnosti
M

maruširi.vr.6

22. 7. 2011 14:08
Další ubohou českou vlastností je

na všechno nadávat někde u piva. I když vy jste při tom asi seděl v nějakém hodně lepším podniku, že?

0 0
možnosti
L

Lukynooo

22. 7. 2011 12:41
Špinavé vlaky

Tak to by mne zajímalo, pane Pilný, jak víte, že vlaky jsou špinavé? Pochybuji, že jezdíte jinak, než ve svém Porsche ;-D To se mi hrozně líbí...tlachat na netu o tom, jak je to tu špinavé a nikdy neokusit MHD, přál bych Vám to z celého srdce, pane Pilný.

0 0
možnosti
N

nekdotomusidelat

22. 7. 2011 13:17
Re: Špinavé vlaky

Ja se zeptám na jinou vec, jaký je rozdíl mezi tím že pan Pilný jezdí v Porsche a mnou ?Já jezdím v Renaultu Kango a vlaky jsou stále stejně zaplivané a špinavé.

0 0
možnosti
RC

sodekcz

22. 7. 2011 12:15
A co dál?

Toto je pragmatické shrnutí všeho, co vidíme kolem sebe. Nějak mi tam ale chybí alespoň osobní názor "A co dál"? Budeme jen komentovat stávající situaci, nebo snad i přijdou nějaké činy?

2 0
možnosti
N

Nahodnicek

22. 7. 2011 16:25
Re: A co dál?

Ano a co dál?

Víte, stále jsme v klidu. Já nemám tolik schopností něco vyvolat a organizovat, ale třeba pan Pilný by na tom měl být lépe. Úspěšný podnikatel a hlavně vedl i tým odborníků, řídil je. Nebo někdo jiný, schopný.

Co udělat něco jako demonstrace s konkrétními požadavky na vládu (odbourání korupce, protříbení úředních míst a lejster, prostě něco dělat i s výdajovou stránkou našeho státu) a pokud nezreagují, tak zvoněním klíči je vyhnat od koryt. Pak nevolit strany, již žádné politiky, ale odborníky a schopné organizátory. Odborníky myslím lidi, kteří pracují a orientují se v daném oboru léta a nedostávají to jako vejminek, kterému nerozumí ale jen politicky a prospěchářsky jej řídí.

Nebo se připravit na příští volby se stranou odborníků a nezdiskreditovaných lidí a oslovit občany. Já vím peníze. Ale na něco takového bych i nějakou částkou přispěl. Co vy?

Zkusme něco udělat. PROSÍM!!!

0 0
možnosti
JL

Lory

22. 7. 2011 11:28
Dobré ráno

pane Pilný!;-)

1 0
možnosti
M

MikiInSpain

22. 7. 2011 11:01
ne

vaya asco de vida!

0 0
možnosti
RC

josefbad

22. 7. 2011 9:35
taxikari

me zase okradl taxikar v Bruselu. Misto sedmikilometrove cesty centrem projel jinou casti centra na okruh, objel Brusel a zase vjel do centra. Vysledkem byla cena ve vysi 150% ceny z centra na letiste. Srovnal bych to s cestou mezi Malou Stranou a Karlinem pres Prazsky okruh za cenu 1000Kc.

0 0
možnosti
ML

meyla

22. 7. 2011 9:29
Jednoduchý recept

O třetinu až polovinu osekat státní správu a samosprávu. Ušetřené peníze investovat do infrastruktury (silnice, dálnice, železnice) a do školství (ovšem nikoliv se současnými učiteli). Zajistit tvrdé a drsné vymáhání práva (i.e. vyměnit téměř celou VB, promiňte, policii a velkou část soudruhů soudců). Snížit daně (i.e. cca na desátek celkového příjmu) a nechat lidi pracovat, tvořit a obchodovat. Tak mi z toho tak nějak vyplývá, že ke změně je nezbytná výměna všeho občanstva v ČR:-)))

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 30,43
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik