Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

snílek

17. 8. 2011 13:46
Roztáčející se kolo konzumu,

semlelo i ty soudné a střídmé.Barnumská reklama,kterou nám daroval jistý pan Barnum denně devastuje miliardy lidí.Ve jménu konzumu,lesklejších cetek a nepotřebného haraburdí jsme ochotni se zadlužovat přes míru.Ztrácíme zdravý rozum a průmysl nabízí stále lepší a vychytanější cetky.Musíme je mít za každou cenu,jak bychom obstáli před svými sousedy,svými dětmi?Ztratili bychom svoji tvář.nebyli bychom už Inn a stali se pouhými Out.Jak bychom mohli dopustit aby naše děti nenosily značková trička a staly se tak outsidery ve třídě?Dábelská snaha prodávat stále nové a nejnovější krámy,které vydrží méně než ty původní musí jednou narazit.Bude to vyčerpání ropy a surovin,bude to potravinový kolaps,nebo boj o zdroje čisté vody.Může vůbec přežít tzv.technická civilizace přežít?:-(Rv

0 0
možnosti

Proroková Lucie

11. 8. 2011 17:36
Affluenza je společenská záležitost

Z vašeho příspěvku je mi až smutno, jak je pravdivý. Bohužel to ani tak není nemoc jako společenská norma. Kdo není úspěšný není nikdo. Tak jak potom žít a nenakazit se?

0 0
možnosti

vena65

30. 8. 2011 11:10
Re: Affluenza je společenská záležitost

Je to tak jednoduché. Být sám sebou. :-))

0 0
možnosti

Lady Humussprey

11. 8. 2011 11:02
Rozumím, máte nasyslováno a tak děláte průzkum,

na kolik jsou lidé naštvaní a pro své si k vám dojdou a vezmou zpět. Co vám poradit? To je těžké. To víte, vyloučit se to nedá.I vy jste nepropásl svou dobu a tak to nemůžete očekávat ode všech, až zase nastane politický zlom.

0 0
možnosti

vena65

30. 8. 2011 11:11
Re: Rozumím, máte nasyslováno a tak děláte průzkum,

Přesně o vás pan Pilný píše. :-)

0 0
možnosti

Miflonides

11. 8. 2011 10:16
Téměř bez ideálů

Společnost konzumní, my v ní nerozumní. Říkám sám to za sebe, a někdy mne z toho až zebe. Ještě že nestačí má dnešní penze, na tenhleten konzum - to dá přece rozum!

Že si protiřečím? To já dobře vím. S tím však dnes již pranic nespravím. A tak Vás všechny zdravím, já Miflonides pes, co je již dnes, téměř, ideálů bez.

0 0
možnosti

ja-sim

11. 8. 2011 9:42
Mluvíte za sebe?

Tak mluvte, je to poučné.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS