Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

kimos

11. 10. 2011 10:28
ale není to špíš známka hlouposti být u takové banky?

Běžte k MBank a pokud máte peníze tak třeba do citibank, kde dostanete Citigold a vše mate zadarmo, včetně výběrů peněz v zahraničí....nechápu, jak jste se mohl nechat nachytat na Rakouzské "bankéře" :-)

1 0
možnosti
LD

cokoo

11. 10. 2011 12:04
Re: ale není to špíš známka hlouposti být u takové banky?

Citibank a její karty? Vy si děláte legraci. Ani za zlaté prase. To by to autor vychytal otravování po telefonu několikrát týdně, otravování v obchoďácích a v partnerských firmách a jak někdo psal na idnesu garantované slevy a jiné výhody, i přes splněné podmínky nedostal. Jak by také mohl, když má tato banka reklamu na a v metru a tramvajích, několik megabilboardů, jejichž výroba a provoz stojí nemalé peníze. Outsourcing vnucovačů a jejich provize také něco stojí  a nemluvě o tom, že když si klient nárokuje slibované výhody po splnění podmínek, tak to ani sama banka neví, aneb když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Poplatky u City odlišné od letáků a ústních slibů. 

Mě naštěstí neotravují, ale všichni víme, že toto Citi praktikuje

1 0
možnosti
_

_muffin_

11. 10. 2011 0:31
Banky v cesku

Banky v cesku to je jedna verbez.Vite jak to chodi v Evrope? Napriklad v UK?

Vedeni uctu 0,-

Vyber z bankomatu (neomezene a z kterehokoli bankomatu) 0,-

Prichozi platby (neomezene) 0,-

Odchozi vnitrostani platby (neomezene) 0,-................ Jinymi slovy. VSE JE ZDARMA!!! A ted mi reknete proc to nejde tady v cesku.

1 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

11. 10. 2011 8:42
Re: Banky v cesku

Ještě by bylo dobrý říct taky b a spočítat kolik už vláda VB do těch bank za poslední 4 roky nalila peněz.

1 0
možnosti

pilinazlenina

10. 10. 2011 22:35
od pana Pilného to sedí

bývalý ředitel monopolního molochu který diktoval svým rukojmím ceny si stěžuje na poplatky bank.

Banky, narozdíl třeba od telekomunikačních operátorů nenutí své klienty k dlouhodobým závazkům. Změnit banku dokáže snadno a okamžitě téměř každý svéprávný.

Ano ceníky jsou nepřehledné, ale na to je jednoduché pravidlo, které snad pochopí každý, kdo dostal občanský průkaz: nepodepisuj to čemu nerozumíš. ;-)

0 0
možnosti
LD

cokoo

11. 10. 2011 12:09
Re: od pana Pilného to sedí

Většina ne, ovšem Citibank ano. Ti, co přistoupili vnucovačům na jejich úžasné karty tady psali, jak měli problémy s jejich zrušením a i po zrušení byli neustále kontaktováni, a protože se jednalo o podnikatele, tak je banka považovala za husy, co snáší zlatá vejce s cílem oškubat na maximum. Ve spořitelně jsou pomalu vyšší poplatky než úrokové výnosy z vkladů.

0 0
možnosti
OH

Lanolin

10. 10. 2011 14:20
svatá pravda, kontrolu a regulaci od státu banky

odmítají, ale naše peníze ze státního rozpočtu na každý jejich průšvih vynucují a vyhrožují, že nejdříve oškubou běžné střadatele a pak zmizí bez náhrady a bez jakéhokoliv viníka.

0 0
možnosti
PN

blondieee

10. 10. 2011 14:07
a pane Pilný

Raiffeisen se píše s jedním S.......

0 0
možnosti
ML

Vytržená mandle

10. 10. 2011 17:46
Re: a pane Pilný

Tak teď to dosstal pořádně! Výborný přísspěvek! R^R^

1 0
možnosti
PN

blondieee

10. 10. 2011 14:06
docela se divím

že se zrovna Ivan Pilný snížil k veřejnému stěžování, fňukání a demonstrování vlastní neschopnosti - když mě štvala ČS a KB, odešla jsem k mBank a byla jsem v klidu... něco na tom bude, že poplatky bank jsou možná neprůhledné jako poplatky u mobilních operátorů, ale opravdu hodně záleží na tom na KOHO konkrétního narazíte na pobočce a zda utratíte svůj čas tím, že si opravdu přečtete ceníky, podmínky, úrokové sazby... neschopný pracovník, který zapomene, může být jak v bance, tak na ministerstvu, na poště, tak i v České televizi... všude. Holt chyba lidského faktoru je nejčastější chybou, která zaviňuje většinu nespokojenosti klientů a to v jakémkoli oboru, v jakémkoli odvětví, ale to bych předpokládala, že Vy víte.

A není od Vás zrovna profesionální shazovat už od nadpisu Raiffeisenbank a pak vlastně článek psát o všech bankách... Rv nelíbí se mi to

1 0
možnosti

GU.HU

11. 10. 2011 0:12
Re: docela se divím

mBank poskytuje jen omezený rozsah služeb - co platby do zahraniční, vklady hotovosti, atd.?

0 0
možnosti
HK

fenix007

10. 10. 2011 13:50
Letos jsem je opustila

úspora víc jak 8000 ročně :-) V nové "levné" bance jsem spokojená i se službami i s cenou.

0 0
možnosti
JC

Mulder77

10. 10. 2011 12:05
Platba za příchozí platbu

Máme na firemním účtu přes 1000 příchozích plateb měsíčně. Při poplatku 4 Kč za příchozí platbu to dělá kolem 50 tisíc ročně. Poplatek za vedení účtu je proti tomu sranda. Jenže přechod k jiné bance by znamenal obeslání 10 tisíc zákazníků a mnoho dalších komplikací. Zajímalo by mě, zda se tady někomu povedlo u RB snížit cenu příchozích plateb na 0. Je tu někdo takový?

0 0
možnosti
HK

fenix007

10. 10. 2011 13:51
Re: Platba za příchozí platbu

No já bych nabrala na měsíc jednu schopnou brigádnic i- utratila jednou celekm těch 50 tis a pak už bych je každý rok ušetřila.

0 0
možnosti
H

Host8

10. 10. 2011 10:54
Česká spořitelna je totéž

Poradci, kteří jaksi opomenou něco zadat a připraví klienta o tísíce, poradenské služby směřují k tomu, že zase platíte o něco víc. Absolutní neschopnost podat podrobné informace, skutečně se v tom nevyznají ani dlouholetí pracovníci banky.

0 0
možnosti
RH

Ubaram

10. 10. 2011 15:54
Re: Česká spořitelna je totéž

Stejná zkušenost v KB když jsem ji opouštěl. Paní ředitelka se "uklikla" za 40 Kč měsíčně ("omylem" změnila měsíční elektronické výpisy na týdenní... a já vůl si toho za ujišťování že "vše zůstává jak je" nevšiml).

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

10. 10. 2011 10:23
Vládnou nám zaměstnanci, to je příčina krize.

Banky neovládají vlastníci, ale najatí zaměstnanci. Vlastníci jsou buď "drobní" akcionáři nebo vkladatelé fondů, které jsou opět zastupováni najatými zaměstnanci. Klasický zaměstnanec (třeba Hušák) má jiný cíl, než vlastník. Je mu jedno, zda banka (nebo Sazka) přežije nebo padne. Jde mu o jeho příjmy a benefity, vytáhnout z banky (fondu, podniku) co nejvíce peněz. A protože naši premiéři a ministři jsou také jen zaměstnanci, rádi přispěchají bankám na pomoc pod záminkou, že jejich pád poškodí střadatele. Obě skupiny - manažeři i politici - totiž pracují s cizími penězi. Podle starého hesla "z cizího krev neteče" je jim jedno, že půjčky jsou nesplatitelné. Oni ty dluhy splácet nebudou. Osobně si myslím, že může pomoci jen zákon, že právnickou osobu mohou vlastnit jen osoby fyzické. Jen fyzický vlastník umí nakládat se svými penězi obezřetně a rozhodně si prověří, komu půjčuje. Ale obávám se, že všichni budou tvrdit, že to nejde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 29,29
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik