Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

ahaswer

25. 10. 2011 8:46
Dobrá úvaha,

solidní rozbor, velmi souhlasím. Nicméně zůstává otázka: JAK? a KDO? Samozřejmě může jednotlivec měnit své chování, pokud to však neudělá rozhodující většina, tak je to neučinné. Většina to sama o sobě neudělá, ve zdejší kotině je nutný vůdce. A chování stávajících vůdců jste dobře popsal, takže od nich se to očekávat nedá. Je na obzoru nějaká alternativa?

0 0
možnosti
AA

Saša

25. 10. 2011 8:42
Kdo přesně si má utahovat opasky? Bakala a Řebíček aspol.?

"Zapalovat auta v ulicích, řvát stupidní sprosťárny na odborářských demonstracích řešením určitě není." Jenomže oni to dělají ti, kterým se nedovoluje nějaké řešení předložit, ti, s kterými žádné varianty možných řešení nejsou konsultovány. Proto se chovají tak, jak se chovají, aby aspoň donutili ty mocné nějaké řešení nalézt. Protože mocné a bohaté jejich tíživá situace jinak nepálí a nic neřeší a řešení nehledají. Sytý hladovému nevěří.

Zatím všechna řešení politiky předložená představují utahování opasků těch, kteří už je mají utažené až moc. A zatím "nežrali a nemlaskali".

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 30,43
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik