Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

taras

4. 6. 2012 9:25
Čím to je,

že se média v sousedním Německu těší převažující úctě občanů, jsou většinově seriózní, náročná, komentáře zasvěcené a objektivní, veřejnoprávní média pak představují doslova vzor vyváženosti, objektivity, se silným akcentem na výchovu diváka a posluchače k demokracii, humanitě a občanským principům? Tohle je v obrovském kontrastu k jednostranným propagandistickým českým hlásným troubám se sklonem k bulváru, povrchnosti, zlovolnosti a neuvěřitelnému amatérismu... 

Přitom většinu českých novin vlastní německé firmy, které i doma podnikají v mediální oblasti. V Německu by si takovou úpadkovou žurnalistiku nedovolily, tady zřejmě mají volnou ruku.

1 0
možnosti
AT

pája_

4. 6. 2012 8:49
Návrh

Pane Pilný, zainvestujte a založte si vlastní médium, kde se budete věnovat jenom pozitivním zprávám. Do roka a do dne se tu sejdeme a sečteme kolonky má dáti - dal.... a vo tom to přece celé je.

0 0
možnosti
JA

pefben2

4. 6. 2012 9:04
Re: Návrh

Jojo, je to otázka poptávky. Ale přesto v tomhle panu Pilnému fandím a souhlasím s ním.

2 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik