Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mina Harker

1. 10. 2012 16:02
Ma to tak masivni medialni kampan,

ze si to spousta nanynek koupi. Pribeh je ale bulvarni odpad, naprosto nepresvedcive postavy, nedostatecne propracovane, romany Javoricke mely vetsi uroven, tohle uroven nema. Hlavni hrdinka ma byt Americanka, ale uziva britske idiomy (ups, autorka je Britka, zapomnela) / vim, tohle se cesky ctenar nedozvi. Hlavni hrdinka studuje na dobre universite literaturu, ale ma omezeny slovnik. Samozrejme je panna a samozrejme nedba na obleceni, ale ve vsem vypada uzasne. Do cesty ji vstoupi ne milionard, ale miliardar, ktery na ni vybali smlouvu sadomaso a ona tomu podlehne, ostatne on je krasny, mlady a uspesny...Autorka specha od dialogu k sexualnim scenam, za ktere by se nemusela stydet nejaka patnactka, ktera jeste nikdy s nikym nespala a ktera sleduje prilis mnoho telenovel. Jenze autorce je o nejaky ten patek vic a jeji brak je jen brak. Jiste, ma to reklamu, a tak se to proda. Blesk se take prodava.

0 0
možnosti

Mina Harker

1. 10. 2012 16:05
Re: Ma to tak masivni medialni kampan,

V USA to melo uspech take diky reklame a diky tomu, ze nektere knihovny to proste odmitly, ze je to moc porna, coz byla dalsi negativni reklama. Pruderni pokrytecke americke panicky po tom sahly. Kdyby tento brak napsal muz, prodalo by se par milionu, pokud vubec. Jenze to napsala zena a zeny (nektere) maji pocit, ze zena nejlepe vi, po cem kdo touzi a umi to napsat. A s tim psanim ma prave autorka problem. Hlavni hrdinka mi lezla na nervy jako malokdo, cela kniha je priserna slatanina. Namet to neni nezajmavy, ale je otresne zpracovan, takze kdo ma zajem o dilo s nejakou lepsi literarni hodnotou a sem tam nejakou erotickou scenou, najde mnoho jinych knih a lepsich. Kniha 50 odstinu mne nepohorsuje obsahem, ale formou. Jak pisu, zlata Javoricka;-D

0 0
možnosti

pátý ze tří mušketýrů

1. 10. 2012 10:42
Obdivuju, že jste to dokázal přečíst.

1 0
možnosti

Bouše

1. 10. 2012 9:40
Těžko se k tomu nějak vyjadřovat,

když jsem tento bezceler nečetl a číst ho ani nehodlám. Nicméně poté, co už jsme zažili "x" kampaní, kdy lidé čekali třeba už od půlnoci jako kuře na sopel na premiérový díl Harryho Pottera, nová Windows, nový iPhone, nový tablet a já nevím co ještě, bych se vůbec nedivil. Na určitou skupinu lidí působí podobné akce jako feromon. :-)

1 0
možnosti

Gmurr

1. 10. 2012 10:28
Re: Těžko se k tomu nějak vyjadřovat,

"bezceler"  R^;-D

0 0
možnosti

emancipovaný běloch

1. 10. 2012 9:04
Tak Bárta a Nesvadbová, hmmmmmmmmm

IDNES je první bulvár, který s tím přišel. To budou mít v Blesku vzteka :-)

0 0
možnosti

Bouše

1. 10. 2012 9:32
Re: Tak Bárta a Nesvadbová, hmmmmmmmmm

Proč iDnes ? Je to osobní blog, za který si ručí bloger. Jinak jde ovšem o zcela banální překlep. :-/

0 0
možnosti

hovn

1. 10. 2012 8:58
Že zrovna vám dělá

problémy klávesnice je zábavné

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik