Diskuse

Ahoj Tomio,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

H79a84i 64K82h72o41n73g

27. 11. 2012 11:17

Hloupost.Zazil komunismus nejen ty,ale miliony jinych.T.O. muluvi to,co jedna cast slusnych lidi mysli.To je obycejne.

4 7
možnosti
PP

P38e48t29r 49P16á80l96k97a

27. 11. 2012 12:35

vážně? Pak platí, co říkával Magor Jirous - ze všeho nejhorší jsou takzvaný slušný lidi.

2 0
možnosti
JZ

Vzhledem k faktu,že jsem podstatně starší,než Vy,tak podobné horory jsem nezažilNepište to co Vám vyprávěli rodiče jako pohádky na dobrou noc,podobným přeháněním znehodnocujete svůj příspěvek.Jako většina pražských občanů máte sklon k bájnému vyprávění toho,čehoJste nebyl svědkem.Vaše nemoudré kydy  o poslouchání komunistických prokurátorů (jako mimino,víc Jste nemohl mít) je poněkud trapné.Byla spousta špatných věcí,zajisté,sám jsem pracoval celý život na šachtě,takže podobné agitátory jako Jste Vy nemám zrovna v oblibě.Z nich se rekrutují dnešní velevynikající politici,kteří dovedli tento stát tam,kde momentálně jsme.Okamura je mi v podstatě lhostejný,ale Vy nepatříte mezi pravdomluvné pisatele.Vaše příspěvky už bohužel budučíst s jistým despektem

14 13
možnosti
OS
MN

Okamura ma pravdu .. vedeme zabomysi valky, zabyvame se jen padesatymi lety minuleho stoleti a to ze uz davno nejedeme v rychliku, ale v hytlaku ktery co nevidet spadne do propasti - to nevidime. Protoze lidi jako tento pisatel nas neupozornuji na to jaka je soucasnost, jak se rozkrada nase zem, jak ji ridi kmotri, jak se moralka meni v zumpu. Oni maji sve stesky narky a zatracene tezkou minulost se kterou se nejak nevyrovnavaji protoze se nejspis budi ze spani tim dokola se promitajicim filmem padesatych let. Je zajimave, ze jsem tady nikdy nezaznamenal lidi kteri prozivali valku nacisty v nasi zemi atd. I proto je mi prijemnejsi sdeleni pana Okamury, ktery sice nebyl v pionyru jako pisatel - coz nebyla zadna povinnost ani zabrana ke vstupu do skoly, ale prozil si zivot v detskem domove protoze se matka nezvladala starat o vsechny sve deti.

15 14
možnosti
DZ

padesátými? opravdu, no já myslel že tu komunismus byl od konce čtyřicátých do 89....a ono jen v padesátých. Jste si jistý pane Nigrine? Nejde jen o padesátá, kde se lidi zabíjeli skoro bez soudu, jde i ta další a HLAVNĚ o ten obrovský morální úpadek, který tu nastal a prohluboval se. Možná jste byl v té době mladý tak si to idealizujete, nebo co já vím. Pisatel jen píše o tom, že lidé jako Okamura, kteří o té době zjevně ví houby by měli raději mlčet, místo poučovýní ostatních.

14 8
možnosti
OS

Když se tak na Vaši vizitku dívám, jste určitě o dost mladší než já. Nevím, kam jste chodil na základní školu, ale já už jsem v letech 1953-1959 o žádných "Jako dítě jsem musel poslouchat ve škole řvavé projevy prokurátorů posílajících na smrt nevinné lidi." neslyšel. A tak beru, že se staly křivdy, ale raději se dívejte dopředu, jaké křivdy se dějí na obyčejných lidem nyní !!!

16 9
možnosti
AT

kdo se nepoučí ze své minulosti, je odsouzen k tomu ji opakovat

To, že vy jste nic neslyšel (nebo nechtěl slyšet) neznamená, že nebyli takoví co slyšeli. A nejen slyšeli.

15 3
možnosti
Foto

Pane Pilný, dobrý den. Měl jsem Vás rád  v partě investorů pro Vaše přímé jednání. Dnes jste to potvrdil a máte ode mneR^jak Brno. Když jsem četl ten článek Tomia, chtěl jsem okamžitě reagovat v podobném duchu jako Vy (jsem kolega bloger). Ale pak jsem "vychladl" a s potěšením sledoval vesměs záporné reakce jiných. A jak většina potvrdila, pan Okamura ztratil jejich sympatie a možný hlas. Také potvrzuji. !Hezký den.V

13 8
možnosti
BM

Dnes je mimochodem šedesáté výročí od vynesení rozsudku nad tzv.spikleneckým centrem pod vedením Rudolfa Slánského.. Komunisti se vraždili i mezi sebou.....

9 2
možnosti
PK
IH

I91r64e28n92a 71H48r21u33b94á

27. 11. 2012 10:15

Až na poslední větu souhlasím. I ten kdo nezažil může mít názor na dobu. Protože to bychom pak nemohli posuzovat vůbec nic z historie, co jsme nezažili. A prakticky jste řekl to samé, co ta soudržuka na jihu Čech, proti které protestují studenti (nevím jak se ta bába jmenuje).Myslím,že to pan Okamura nemyslel špatně,občas by měl víc přemýlet a pak blogovat a mluvit.Musím přiznat,že ten blog byl pro mě velké zklamání,chtěla jsem mu dát hlas v prezidentské volbě (teď už je to pasé),ale tímto pro mě skončil.Každý,kdo obhajuje komunisty,nacisty,fašisty,islámskou politiku SA nebo církev ve středověku,pro mě skončil.Svinstvo je prostě svinstvo.

8 2
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 29,29
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik