Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomu názvu v souvislosti s obsahem blogu nějak nerozumím. To nemáme čekat na 12 menstruačních cyklů, nebo co?Rv

1 0
možnosti
PJ

P87e85t97r 91J91a56n36s62k97y

11. 2. 2013 16:51

v te predvolebni vrave zanikl napad schwarzenberga prohodit volebni systemy a senat volit vetsinove.. o zmene volebniho systemu mluvi vsichni krome stavajicich poslancu.. udelaji vse proto aby zadna zmena nebyla

1 0
možnosti

Samozřejmě. Kapři si svůj rybník sami nevypustí :-/

1 0
možnosti
IZ

I86v70a82n 53Z46y64k77á72n

7. 2. 2013 9:48

Pan Pilný mi tu ale nezmínil to podstatné. Koho teda volit? Naznačuje nenápadně, že bychom neměli volit ze stran nalevo. Ok. Jen by mi přišlo jako na místě, aby k tomu A sdělil i B. "Nevolte zkorumpované strany ODS a TOP09" Tohle ale předpokládám nesdělí, neb jako podnikatelská sféra bude mířit někam do tohoto dua, nebo se snad pletu??? Má pan Pilný nějaký svůj vlastní osobní odhad, kolik procent kandidátek ODS jsou a kolik nejsou šmejdi? Na vysvětlenou ... paní Němcovou nebo pana Sobotku nemohu brát za charakterní politiky, pokud se s tou karavanou velmi ochotně rádi vezou už pár desetiletí a vyhovuje jim to. To u mě není charakterní politik. Jsem-li ve straně zlodějů a opakovaně vidím, že není síla je sesadit z vnitrostranického křesla, tak v takové partaji být nejen že nemusím, ale nemohu. Takže kolik tam máme nešmejdů? Kolik jich je např. mezi starosty, když se na úrovni obcí krade až se granty zelenají? Co je mi platné, že pravicová politika je rádoby o generování kapitálu, když ho pak dobře více jak desetinu rozkradou? S tímhle lidským "materiálem" chcete budovat vyrovnané rozpočty???

1 0
možnosti
HK

Dvanáct měsíčků je o tom, že se štěstí musí jít naproti.

A že nezaslouženému (neoriginálnímu) žadateli nebude stejně dáno.

3 0
možnosti
ZB

Přímou volbou se volí již do Senátu. Máte pocit, že jsou tam zvoleni ti nejlepší? Škromachem to začíná a Drymlem končí...Jak chcete přesvědčit voliče, že volba dalších "vtipných Jeníků", nebo všeznalých Tomiů opravdu není to nejlepší?

2 1
možnosti
PV

no nejsou, ale ptejme se proc? protoze nevolime ty, co bychom snad i chteli, ale ve vetsine volime proti nekomu. a pak maji navrch stranicti kandidati, protoze se predpoklada, ze "za nimi stoji sila". nicmene posledni senatni volby byly alespon malou nadeji.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný den, karma, karma  a zase karma .)

3 1
možnosti
JA

J98i14ř97í 39A72l89e91x70a

6. 2. 2013 10:56

Vypadá to dobře.R^

Nechcete začít s politikou?

1 1
možnosti
ZB

Jak by dopadl pan Pilný v politice? Přímá volba, proti panu Pilnému "Zdenda" Škromach, kdo by dostal více hlasů?Odpověď je bohužel dost jasná...můj hlas by panu Pilnému nepomohl, zase budu ten zrádce co hlasuje proti moudrému lidu.:-(

5 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik