Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Tu figurínu neměli pálit, to bylo přehnané - z ničím, co připomíná podobu konkrétního člověka, by nemělo být zacházeno takovýmto způsobem, i kdyby se tak dělo jen v rámci "nevinného" happeningu. Pískot a opovržení si ale VK za své působení na Hradě zaslouží. Patří to k jeho "politické odpovědnosti". Člověk s tak vyhraněnými postoji, konfrontačními způsoby a agresivní rétorikou vůči názorovým oponentům, člověk, který pohrdá vším a všemi, kdo si dovolí ho kritizovat, přece nemohl čekat nic jiného..

4 13
možnosti
ML

Že měl a má VK ve spoustě otázek pravdu, s tím souhlasím. To, že je to arogantní narcis je ale také pravda.To že občas udělal naší zemi mezinárodní ostudu je také pravda. To že pohřbil poslední zbytky víry v právní stát a vymahatelnost práva a spravedlnosti je bohužel taky pravda. Po některých svých činech prostě nemůže očekávat důstojný odchod z funkce.

6 8
možnosti
LS

Hezký den ,

řekla bych že lidé jsou spíš naštvaní na to ,co se děje celkově v celé společnosti a slíznul to VK. Odchází, je narcis, tak at si užije ..tak nějak..at odejde s ostudou , lidé dřou kolikrát bídu s nouzí, je tu draho , kvalita potravin špatná, arogance kam se podíváte....a toto je dopad toho všeho.

Uznávám , že daleko lepší by bylo neschladit  si žáhu jen na VK, ale dát svoji nespokojenost jinak najevo. Jenže na to Češi nemají, sem tam nějaké vynášení Morany v podobě Klause a vtipy  po internetu...ale skutek, utek...jak se říká.

13 1
možnosti
ZJ

Svatá pravda, jako Moranu navrhuji spíše vynášet pana Kalouska. VK byl po léta alespoň konzistentní ve svých názorech, ale pan Kalousek je ochoten navléci snad jakýkoliv kabát, jen aby se dostal do každé vlády.

13 2
možnosti
TH

My nejsme hulvati. 

Nikdo nenazval Klause pravym jmenem, hlavne po jeho eskapadach smerem k Havlovi. To o rozkradene knohovne....lasce a nenavisti...to se napsat ani rict neda. Skoda energie a casu.

5 15
možnosti
LB

...vzdělanost a kultivovanost může také zastírat poněkud odpudivé vlastnosti, jako jsou např. - kleptománie, podrazáctví a unfair hru .....Rv

12 17
možnosti
JK

;-D Soudíte podle sebe ?

8 6
možnosti
JK

jak se do lesa volá tak se z něho ozývá!!

6 7
možnosti
Foto

Vlastně si sám sobě v článku tak trochu odpovídáte. Jelikož není amnestie právně napadnutelná, což je koneckonců aj v pořádku, ale je morálně na hraně, jak jste sám podotkl, tudíž se přeci nemůžete pozastavovat nad tím, že se někomu zdá už morálně za hranou a proto pálí moranu v podobě VK

8 8
možnosti
MP

Bohužel nám zbyla jen ta morana...:-(

Věřící mohou doufat v činnost Božích mlýnů a ateisté v to, že na každé prase se někde voda vaří...

8 9
možnosti
AF

Musíme si uvědomit o panu Klausovi další věc, o které se moc nemluvilo. Dovedl Česko ke kritice a nedůvěře k EU. A udělal to tak bezvadně, že jsme se mračili směrem na západ a zapomněli se také někdy podívat na východ. Postsovětské Rusko je zajisté horší než EU a pan Klaus měl pro Rusko jenom dobré slovo a přátelské úsměvy. Vypadalo to  jako by byl ruský agent. Že byly jeho názory na zahraniční politiku nevyvážené, je pčíliš jemně řščeno.

13 17
možnosti
JK

No, to bych spíše řadil mezi ty plusy. :-)  Nekriticky přejímat vše z EU mi připadá podobné, jako kdysi ze SSSR a RVHP.  No a snahu o větší hospodářskou (a pouze hospodářskou) orientaci na Rusko nelze hodnotit jinak, než kladně.  Anebo chcete, abychom ji z principu odmítali a nakonec by s Ruskem čile obchodovali ostatní, jen ČR ne ?  Rusko je velký trh a za pár let snad i velmi zajímavý obchodní partner.

12 4
možnosti

Chybí Vám smysl pro humor, pane autore. To byl jen neškodný happening, žádná zloba, opravdu ne. U nás ovšem není zvykem, že by si někdo mohl dělat z politiků legraci. Také všechny satirické pořady, obvyklé (a vítané !) v demokratickém zahraničí, postupně z programu televizí zmizely, naši politici se cítili dotčeni a na naše média mají své páky (a ne, že ne). Neumíme si dělat legraci sami ze sebe, to jest celé.

:-)

12 16
možnosti
OH

A jak myslíte, že by média reagovala při odchodu pana Havla (z funkce) kdyby všichni měli přijít s "povodňovými" nohavicemi kalhot? Zvláště některá.

Nebo kdyby se někdo lidí zeptal, jestli se mu líbí přejmenování letiště?

Prostě u někoho se smí jen vše dobré a na druhého ať klidně aj spadne kadibudka (a "my" jí ještě zavezeme hnojem).

Vždyť o panu Havlovi musela být ta politická satira jen velmi jemná a decentní, ale to už někteří nechtějí pamatovat.

14 7
možnosti
JAN

Pokud jste tady žil posledních téměř 25 let /!/, tak uznáte, že recesistická rozlučka na Hradčanech byla ještě "opravdu ale opravdu" jemná, jk jste mohl vidět. Ale pokud vás nepřesvědčila ani poslední lekce národu od VK - tedy jeho amnestie miliardovým zlodějíčkům, pak je to marné vám něco vysvětlovat. Škoda, jak jsem již mnohokrát řekl, historie si VK již zařadí a zmíněná amnestie i se žalobou senátu tam už je také. A jsem tomu opravdu rád.  Mějte se krásně.  V

21 29
možnosti
SP

Váš názor vypovídá více o vás než o VK. Příliš černobílý svět bohužel bolí, a tak se co nejdříve vzchopte. Jinak budete rozbolavělý pořád:-)

25 10
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 30,58
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik