Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pro novinare totiz plati stare pravidlo - dobra zprava neni zprava.

0 0
možnosti

Proč už u tohoto blogu nemáte tu Bůču? :-)

0 0
možnosti

Pane Pilný, souhlasím s Vámi. Taky bych mnohem raději psal o pozitivních, hezkých a perspektivních věcech. O tom jak se občané mohou sami rozhodnout za použití svého rozumu, jak plody jejich práce zůstanou jim a nejdou na rozkradení a přerozdělení. Jak plácnutí dítěte není trestným činem a kompliment státní zástupkyni Kalifornie není urážkou. Žel v současné době je obtížné tato témata hledat.

1 0
možnosti

J65a24n 10P49a83p28e63ž

6. 4. 2013 20:33

Problém většiny médií je v nastaveném systému, kdy redaktoři nemají žádný nebo velmi malý paušální plat a dostávají peníze až v okamžiku, kdy jejich slovo přistane na papíře (popř. netu). A protože noviny prodávají titulky, honí se redaktoři za titulky a ne už tolik za obsahem, jak by bylo záhodno. A občas se jim přihodí, že kvalitní a slušný obsah zabijí snahou o atraktivní titulek. Ten pak posune význam obsahu úplně jinam. Malá země má příliš mnoho denníků, kterým nejde o obsah, ale jen o inzerenty a k tomu potřebují "čtenost".

Věřím, že významná část blogerů píše s vnitřní touhy vyjádřit k věcem, které je zajímají. Někteří jdou ještě o kousek dál a věří v otevřenou diskusi na téma, které je zajímá. I když musím přiznat, že o tom začínám trochu ztrácet iluzi, protože některé diskuse se místo smyslem věci stávají žumpou osobních invektiv. Nezbývá než doufat, že čas a vytrvalost je lékem i v tomto případě.

Moc díky za vaše příspěvky, pane Pilný. Vyzařuje z nich moudrost a snaha o hledání smyslu věcí.

1 0
možnosti

:-)...I.P., blogy ve znamení pozitivity? Uvidíme.

0 0
možnosti

Optimisté jsou hezčí (protože se většinou usmívají a jsou převážně dobře naladěni), jsou zdravější (protože své zdraví aktivně chrání a věří v uzdravení, když onemocní), jsou úspěšnější (protože věří, že uspějí, a také proto, že očekávají od života více), dosahují lepších studijních výsledků (protože jejich mysl je otevřená a naladěná k expanzi), rozdávají radost (protože smyslem jejich života je pozitivní mysl a aktivita), s optimisty je život snazší, optimisté jsou požehnáním pro každou společnost. Proto podporuji každou iniciativu, která šíří takové vidění světa. T těchto důvodů myšlenky pana Pilného oceňuji.

0 0
možnosti

Optimiste jsou neinformovani pesimiste!;-);-)

3 0
možnosti

ty pozitivní zprávy , blogy , prostě cokoliv optimistického s výhledem do budoucna potřebujeme všichni jako sůl nebo , jak říkal můj děda, jako koza drbání... budu vám fandit

2 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas pane Pilný aR^. Plno blogerů je posedlých rozséváním blbé nálady( v honbě za karmou). Přidávám se k Vašemu pozitivnímu závazku.:-)kolegaV

3 0
možnosti

J92a54n 50H54l13e39d24í75k

6. 4. 2013 15:14

když chce část občanů zlikvidovat vládu a posadit do ní "humánní" bolševíky, kteří za 45 let přivedli stát zcela na buben, že i nenáročný SSSR odmítal 5 let náš zastaralý tovar,-- ten zákonitě musí pomlouvat, lhát, slibovat, přemlouvat, vyrábět kauzy, kresby, básně a písničky--- aby ty zanedbané, nevzdělané, neuvědomělé ovce přiměl správně volit.

1 3
možnosti

Máte pravdu, někdo pořád cpe lidem do hlavy něco o spálené a vybydené zemi...Má s tím samozřejmě úspěch.Karma

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS