Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Optimisté říkají, že žijeme v jednom z nejlepších možných období, pesimisté se obávají, že je to pravda...karmaR^

6 1
možnosti
RS

S Vaší kritikou médií samozřejmě nelze než souhlasit. Teď už jen prohlédnu titulky, na TV se nedíváme doma vůbec, úplně jsme ji vyhodili. Na druhou stranu, těžko chtít pozitivní pocity v situaci, kdy je v ČR takový - bez prominutí - bordel, jaký je. Běžný člověk aniž by se o tom dozvěděl, má běžně bez oznámení exekuci a pak teprve musí zjišťovat, za co, elektřina byť její cena na trhu klesá, se neustále zdražuje spolu i s její podporou a lidé opravdu mají tak málo peněz, že to je až tristní. Není to o penězích - je to ale o aspoň trochu důstojném životě. Neustále tady lidi někdo okrádá a stát nedělá nic nebo podporuje právě to okrádání. Proč jsou Němci spokojenější? Ikdyž mají větší platy, stále vždy najdou příležitost stávkovat za ještě vyšší. Ale žijí důstojněji - stát je okrádá méně a dává jim víc důstojnosti. Nemluvit o negativních věcech tyto věci bohužel nevyřeší. Ale plný souhlas s tím, dávat příklad, mluvit o úspěších, ukazovat ty pozitivní věci. O tom, že se někde zasadilo x nových stromků, nebo někdo úspěšně zaměstnal x lidí, nebo se zachránila nějaká památka apod., se opravdu moc nepíše a je to škoda. Jako první krok k pozitivnějšímu životu bych navrhl: vypnout televize. Nebo ještě lépe: vyhodit je.

3 0
možnosti

...že by nás pozdravoval Chrenek?

:-)

2 0
možnosti
MP

Moc ráda vidím vaše rozhodnutí, i pozitivní noviny, i pozitivní blogy budu se zájmem číst a diskutovat. Možná byste se měl snažit  ovlivňovat média (vás budou brát vážně), protože na stavu společnosti se významnou měrou podepisuje právě tisk, televize atd. Když vám 100x denně cpou do hlavy, že je svrab, nakonec tomu uvěříte. Díky za každou dobrou zprávu. :-)

9 2
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 30,43
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik