Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Závist je „smutek z toho, když je jiný člověk šťastný nebo slavný", říkal prý už Tomáš Akvinský. Takže počítám, že tak brzy nevymře...

0 0
možnosti

J19a29n 63H78l73e92d39í58k

12. 6. 2013 17:53

traviči studní volí opět bolševíky s nadějí, že tak nase...ou  maxim počet lidí a o to jim asi jde !!  Trávit nebo alespoň otravovat.

1 0
možnosti
Foto

Nic nového pod českým sluncem. Abych nechodil daleko do minolosti pro potvrzení, tak jen Hovory Miroslava Horníčka, kde se v jednou zabýval tím, jak se lidé zajímají o události.

Informace o tom, že tomu a tomu se dobře daří a je spokojený nikoho moc nezajímá (správně píšete: spíš závidí), ale (jak říkal MH) to, že nějaká zpěvačka svým autem přejela své dítě, to zajímá každého.

Jsem dosti závistiví, hodně lidí zajímá, kde na to soused vzal (a nezajímá je, že třeba pracuje 18 hodin denně), ale jak to, že oni to nemají - aniž by se snažili téhož dosáhnout.

V tom vám dávám za pravdu.

1 0
možnosti

Já už zprávy celé nečtu, čtu jen titulky a max. první odstavec. Už u titulku si říkám, jestli mi to stojí za to číst. A většinou nestojí, tak s radostí vypínám. Čtu jen věci, které se mě bytostně dotýkají - zvyšování daní, byrokratické výmysly apod., ono i to málo stačí pěkně nas... jak píšete. Jinak je lepší si život užívat, protože věci, které člověk nezmění, těmi se nemá trápit. A lépe je určitě na procházce, s dětma, někdy dokonce i v práci, než číst tyhle zprávy nebo sedět před TV.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS