Diskuse

Mají to za čtyři.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni bychom to brali, jen kde takovou posádku v té bídě hledat, to nám poraďte!! Také víme, že od politiků, kteří pouze přesunuli zadek ze školních škamen do politiky toho asi mnoho čekat nemůžeme, ilustrativním příkladem může být jistý Stanislav Gross, ovšem žáků má povícero. Jsou zde i jistí velcí a úspěšní podnikatelé, i politiky chtiví, ovšem jest zde jakási pochybnost, že jejich úspěchy spočívají spíše na schopnostech ekodotačních, nikoliv podnikatelských. A co teď, když i slavná EU komise jaksi připouští, že ekopolitika byl velký omyl, dotace se smrsknou, tedy spíše se přelijí jinam, jak hledat tu pravou posádku, krerá ustojí i rozbouřené moře, neprodá nás pirátům, či otrokářům a bude vždy jednat v náš prospěch?? Tak vám nevím ...!

0 0
možnosti

J30a89n 22B21e10n95d73a

13. 9. 2013 13:33

Pan Pilný kandiduje na Královéhradecku a doufám, že mu to vyjde. :-) S těmi dotacemi (resp. jejich výsledným efektem pro ekonomiku ČR) se to má malinko jinak, než jak to prezentují Babišovi odpůrci, např. SSO.

0 0
možnosti

Negativní vymezení už by hnutí ANO šlo. Teď ještě čekám na nějaký program. Nestačí pouze dokola opakovat notoricky známé skutečnosti.

1 0
možnosti