Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli zvolíme ty staré garnitury,    

tak nám doopravdy zbyde jen to HNĚDÉ KALIKO    :-/

3 0
možnosti
Foto

K96a38r75e97l 25R86a68d63a

21. 9. 2013 1:39

Myslím že současné mocipány nejvíc děsí Česká pirátská strana tu pro jistotu už ani nezahrnují do předvolebních průzkumů.

2 0
možnosti

Pane Pilný,

zajímalo by mě, proč kandidujete do poslanecké sněmovny v těchto volbách za politické hnutí ANO.

Znám Vás původně z pořadů Den D a velmi mě to překvapilo, protože jste vždy působil pragmaticky a rozumně a čekala bych od Vás pravicový postoj.

Nevadí mi, jestli se pan Babiš dostane do parlamentu a při vyšším zisku % může dokonce velmi významně narušit stávající propracovanou síť modrých a oranžových kmotrů. Bohužel se jen obávám, že ji potom brzy nahradí sítí Babišových kmotrů a voliči na tom budou stejně.

2 3
možnosti

Tak kde , prosím, hledáte problém ?

Hnutí ANO, je podle mě naděje ,

kdežto to , co nám dosavadní strany  za 24 let předvedly ,

je všeobecný úpadek .

 KORUPCE+ SKANDÁLY    ?   NEBO      LEPŠÍ PERSPEKTIVA   ???

Co asi budeme volit ?

3 1
možnosti

Doporučené čtení:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/zdenek-kudrna.php?itemid=21009

"Politika tím ztratila svou výlučnost a strany můžeme analyzovat jako franšízovou síť dohadující se o marketingové kampani pro rychloobrátkové zboží, kde rozhodují ti s největším rozpočtem."

"Jen a jen strany, jejichž členové předpokládají, že se budou účastnit v těchto, příštích i přespříštích volbách mají motivaci spravovat věci veřejné s ohledem na budoucnost."

0 0
možnosti

Strany mají spravovat veřejné záležitosti a nikoli si hrát s národem jako v kasině.

1 0
možnosti

J85a23n 14H28l88e11d96í24k

20. 9. 2013 23:32

když se za vlády komunistů choval poslanec nekonfliktně, poslouchal soudruhy šéfy a své občasné papouškování svých náčelníků - doplnil potvrzením o sběru starého papíru, dcerkou v Pionýru a synkem, který byl předsedou Socialistického svazu mládeže na průmyslovce, mohl si být jistý, že poslancem bude do 75 let, kdy už neudrží ani meč, ani moč. Dnešní soudruzi v KSČSSD už to také zavedli a vichřicí z klimatizací zasedacích síní ošlehaní, zkušení profesionálové u korýtek vydrží do 80 let, levou zadní. Socdemokraté v čele s profesionálními úředníky Škromachy-Zaorálky-Tejci-Sobotky --- kteří nepoznali život obyčejných lidí, žádnou provozovnu, fabriku, pole, laboratoř, důl, stavbu --- budou bez ustání teoretizovat, radit, obelhávat, slibovat naprosto nereálné věci, protože předpokládají, že český lid je hloupý, bez paměti a ze setrvačnosti je opět zvolí.

6 1
možnosti

Ano, pane Hledíku, podle vás je tedy třeba, aby to nadále vedli "zkušení" pravicoví politici, chápající potřeby lidu. Namátkou jmenuji z parlamentu pana Bendu, Nečase, Drábka, Béma, Kalouska, Němcovou atd. atd. Ale, a to podtrhuji, je třeba zejména jmenovat ty, kteří tyto pravicové politiky řídí, poroučí jim a jsou skutečnými hýbateli pravicových stran a přitom  nejvíce cítí s občanskou většinou (a zřejmě podle vás více poznali provozovny, fabriky atd. atd.) To jsou např. panové Janoušek, Rittig, Blažek, Hrdlička, Langer, Dlouhy atd. atd. atd. Viz např. nahrávky rozhovorů pana Béma s panem Janouškem, kde ve skutečnosti Praze velel pan Janoušek a pan Bém byl jen pouhým slouhou a podřízeným.

2 2
možnosti

nejde tu  o bázi  ,pouze a myslím si , že voliči už pochopili ,že ideál neexistuje a že raději budou volit staré zavedené a osvědčené strany..

0 3
možnosti

Pan Babiš ještě v politice není a 90% lidí už předem ví že bude ten nejhorší. Ten hnědý strach z něho je k smíchu. Já už jsem rozhodnuta. ANO.;-)

4 6
možnosti

Vzpomeńte si na VV ,kolik bylo po volbách zklamaných voličů .. a tak stále bude než Vás z nich opět někdo nenaštve, protože jistě chápete, že se nelze zavděčit trvale všem. Proto také přes 200 let jsou stále dominantní v kolébce demokracie - USA 2 strany, bez ohledu na to, že někdy zažily politický průšvih. Nikdo nevolal po volení nových tváří a škrtání předních míst na kandidátce s náhradou těmi posledními nebylo technicky možné, protože nebyli tak hloupí, aby měnily většinový systém volby za poměrný na jednotné kandidátce. ..... volba konkrétní osobnosti v daném obvodu náramně zkvalitní úroveň zvolených politiků

3 1
možnosti

M50a44r26e92k 29M67a93r69e67k

20. 9. 2013 18:20

Pane Pilný, s tím se nedá nesouhlasit.

3 2
možnosti

Naopak !

Ať je v Česku co nejvíc schopných českých podnikatelů .

O to jde !

Jsem zvědavá na stávající pesimisty za 4 roky, protože Babiš uspěje !

4 1
možnosti

J98a37n 40B49e25n59d83a

20. 9. 2013 13:46

Máte moje uznání a můj hlas. [>-]

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS