Diskuse

Nikdo nechce do mixéru

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byly časy, kdy jsem Vás bral. Od té doby, kdy jste se zaprodal a jste hlásná trouba svého vůdce, se snažím překládat vaše názory do lidské češtiny.

Ostatně, co Vy víte podnikání firem s menším množstvím pracovníků jak 1000?

0 2
možnosti

I71v47a13n 81P92i98l44n51ý

20. 3. 2017 15:49

Hezký den,

docela dost, řadu takových firem jsem řídil, vlastnil nebo v nich pracoval. Také jsem častým lektorem startupových firem, taky jsem poznal hodně malých a začínajících firem ve Dni D. Snad to zní lidsky česky :-)

zdravím Ivan Pilný

1 0
možnosti

Tak nějak to bude.

Ale využívám příležitosti, abych vyjádřil pocit, že autor - pan Pilný je jeden z mála mně povědomých politiků ANO, kteří vzbuzují jistý respekt, že žasnu nad úspěchy ANO postavené takřka výhradně na osobě předsedy. Přijde mi to naprosto neskutečné i když předpokládám, že tahle bublina vydrží až do voleb a ještě pofidérnější ČSSD, tak dostane, po právu, na zadek:-)

1 0
možnosti

Problémy které uvádíte v blogu, jsou vlastně prkotiny. Premiér v první řadě musí uspět proti Agrofertizaci a to není jednoduché. Ministr financí je problém velice kluzký. Už několikrát byl držen pod krkem a stejně vyklouzl. Premiér, bojující, za naší svobodu někdy sklízí i nepochopení. Zlí jazykové o něm říkají, že v životě nepostavil ani psí boudu. Prosím, ale buldočí odhodlání v boji proti zlu, panu Sobotkovi nechybí až tak, že strhl na svou stranu i ostatní a vytvořil jednotnou poslaneckou frontu. Ta, až do voleb zmohutní v Národní frontu, zlo musí prohrát. To už máme vyzkoušený.

0 1
možnosti
Foto

Žádný politik nemá sebemenší šanci něco zlepšit. Všichni se totiž pasovali do role chovatelů lidského dobytka a jako k dobytku se k nám, co jsme v podhradí, i chovají. Z toho vyplývá, že je úplně jedno kdo a jak dlouho tam bude. Jediné co bude mít ztížené je realizace vlastních kšeftů.

1 1
možnosti
Foto

Dobré ráno,

souhlasím s každým Vaším slovem. Premiér, místo toho aby řešil všechny problémy, a nebude jich mít málo, tak se učí hrozit prstíkem u pultíku na kecy. Nikdy normálně nepracoval. Charizma prstíkem jistě nezíská. Prostě mu není dáno. MP nepracuje už od posledních voleb a do voleb se to jistě nenaučí. Já si totiž myslím, že s jmenováním nového ministra u Zemana premiér nepochodil a tak tedy z nouze ctnost? To je ale velká nouze. Doufám, že švindl s privatizací OKD a zejména bytů, mu někdo sakra spočítá. Vypadá to, že Brusel by to mohl dokázat. A nejen kvůli ožebračení našeho státu. Hlavně si voliči, až půjdete na podzim volit, uvědomte, že v těch bytech většinou bydlí bývalí horníci, kteří fyzicky zničeni prací v dole se ještě tolik let obávají, že přijdou o byt, protože jim jej někdo nabídne koupit za cenu, na kterou nemají. R^Vám karma!!

2 0
možnosti

Přidávám se , bať

1 0
možnosti