Diskuse

Den poté.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pokrytecké žvásty. Sám sloužíte podvodu, který tady organizuje bývalý estébák, ačkoliv moc dobře víte, že to společnosti škodí. Vás by vypískali rovněž, a právem.

8 5
možnosti
Foto

Škodí to pouze té části společnosti, která není u moci a proto prská.

0 0
možnosti
MV

pokud by mel (a to se uz opakuji, ale rad) pan Babis u lidi respekt, chovali by se jinak

to, ze ma respekt jen u "svych", na rozdil od Zemana, nepochopil

Zeman je zkusenejsi, ale jinak oba z jednoho dost smradlavyho hnizda

porad jsem nepochopil, kor po Vasich dnesnich vzpominkach na 21. srpen, jak jste mohl prijmout ucast ve vlade, ktere veli (to je to spravne slovo) byvaly clen nomenklatury

9 3
možnosti
DZ

Smiřte se nesmiřte se, ale hlavně se modlete, aby během vašeho vládnutí nedošlo k nějaké větší krizi, protože pak se vaše "schopnosti " ukáží v plné nahotě i s tou sekyrou, kterou zatínáte do rozpočtu. A pak věřte, že nezůstane jen u pískání. Koneckonců i tentokrát do mohlo být horší, obdivuji ty lidi, že odolali nutkání vzít do ruky vejce nebo rajče.

Ukazuje se, že počet hlupáků, který je ochoten vaši stranu vlastněnou bývalým komunistou a estébákem volit, je konečný. Ten balón popularity jde strmě dolů a i když estébák vyhazuje zátěž v podobě prapodivných skřetů typu Taťána Malá, stačit už to nebude. Nakonec ho po dopadu na zem utlučou samy koblihy, jak to udělali všem těm Bártům, Radkům Johnům apod. A Bureš zmizí z republiky z dosahu české jurisdikce, čím dál víc jsem o tom přesvědčena, jen ta devastace země bude dosti značná.

9 4
možnosti
Foto

Ono před tím pískotem a výkřiky byly jisté události. Třeba lži pana Babiše, jeho křivé přísahy na zdraví svých dětí (proboha), jeho příprava na mediální popravy politických odpůrců.

Takovýto člověk nemá v politice co dělat. A je úplně jedno, že dostal 30%. Řekl bych, že svou přítomností znesvětil všechno to, co jste popsal v úvodu svého blogu.

12 4
možnosti
JN

Sorry pane Vodvářko, ale to je totální demagogie. Co mají ty Vámi zmíněné věci společného se sovětskou okupací? A o tom, kdo bude premiérem, opravdu v demokracii rozhodují v hlavní míře voliči.

P. S. Babiše jsem nevolil, ale výsledek voleb respektuji.

5 5
možnosti
Foto

Je to obdobné jako kdyby při pijetním aktu v obci Ležáky mluvil nacista. Tohle někdo napsal FB. Nevím, kdo to napsal ale s výrokem souhlasím.RvRv

12 3
možnosti
Foto

To je tak, pane Pilný, vy se nemůžete smířit s řevem a pískáním, jiní se nemohou smířit s tím, že bývalý spolupracovník StB a člověk stíhaný za dotační podvod, jim dělá předsedu vlády. Vám to nevadí, jim ano :-/

16 3
možnosti

To stíhání jen závažný problém, to máte pravdu. Ale spolupracovník StB ne. Pokud spolupracoval tak s čs rozvědkou. A ta byla jako nyní součástí ministerstva vnitra. A rozvědka působí a působila vně republiky.

3 2
možnosti
JJ

Ten řev a pískot mi připadal jako objednaný,ale mohu se mýlit.Vám,pane PilnýR^.

6 7
možnosti
Foto

No jasně, vrazi z vólstrýtu ;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 30,43
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik