Diskuse

Ahoj Tomio,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivane, za glosu Ti dávámR^

Tomio šlápnul hodně vedle a zklamat důvěru spousty lidí.

1 0
možnosti
Foto

Objektivně řečeno, pane prezidente úterního síťového byznysu Pilný, co vás napadá, když vidíte všechy ty historiky a politology, kteří nám v ČT vykládají historii a je těm mládencům sotva 30? ;-D

Máte ještě nějakou jinou cestu jak si plivnout na prezidentského kandidáta? Každý důvod dobrý, co?

A Vaše vzpomínky? Moji rodiče (1912 a 1922) měli pro změnu vzpomínky na První republiku a protektorát. Když to porovnám s těmi Vašimi, tak mi přijde na mysl, že slušní lidé se nemusejí bát ani komunistů.

3 2
možnosti

J13a97n 63M18l91e40j12n78e86k

3. 12. 2012 22:50

Pane Pilný děkuju a podepisuju.

2 2
možnosti

Lidé,kteří za slovem komunismus či socialismus vidí jen to, co bylo po válce a odmítají vést jakékoli diskuze o myšlenkách, které dali vzniknout sociálnímu systému, mi přijdou poněkud omezení. Člověk s nadhledem by se dokázal oprostit od toho co bylo a vést konstruktivní diskuzi. Pan Pilný s tím má evidentně problém. Bohužel, snad najde klid.

7 5
možnosti

Dobrý den, pane Pilný,

evidentne jste Tomiuv blog vubec necetl, nebot vase reakce je zcela mimo.

S pozdravem

Andrej Suchánek.

7 7
možnosti

Krasny a vystizny clanek - karma.

5 3
možnosti

pane Pilný, klíííd ty bagančata milicionářů jste viděl tak možná v televizi tak bych to nijak nedramatizoval. A to, že určitě většina členů ods nejsou původem komouši, no tím hůř pro ods nemají ty lumpárny na co svést. Těmi lumpárnami myslím ukradené desítky milionů až miliardy. Nebo to popíráte ?  ps - osd jsou pro mně horší protože komoušům jsem nikdy nevěřil ale těm ods jsem naivně věřil. Už jsem ale u nich poučen.

8 9
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 3
možnosti

Zkuste si precist jeste jednou a pomalu, co pan Pilny vycita TO.  Strucne to vystihuje posledni veta : "Prosím, už nikdy nepiš o tom, co jsi nezažil."

2 2
možnosti

P90e64t65r 48P86a71v84e22l

30. 11. 2012 16:30

Blog jsem si přečetl ještě jednou a trošku jsem se zhrozil toho, že jsem článek před tím pochválil a nevšimnl si, že Ivan oslavuje lidi, kteří jsou dě*ky prodejné.

Osobně mám více pochopení pro ty lidi, kteří vstoupili do KSČ, protože považovali režim a ideologii za správnou, ale sviňským krokem bych hnal tu sortu lidí ( Fischer, Dlouhý ... ), kteří vlezli do strany kvůli svému prospěchu. Pochybuji totiž o tom, že by se štítili vstoupit do jiné levicové strany, která je proti listině práv a svobod.

A to, že tam vstoupili na konci 80. let, kdy bylo poměrně jasno, že už se tu socialismus dlouho nezdrží mluví samo pro sebe.

10 4
možnosti

P16e73t33r 62V72l67c85e54k

30. 11. 2012 16:34

to nemusíš mít tak docela pravdu.......měnit něco ve státně bylo možné tak, že jsi byl disident (otázka, s jakým polem působnosti), anebo jsi se mohl stát osvíceným soudruhem, kterému bylo jasné, že režim takto nemůže fungovat a tak se třeba pokoušet o byť drobné manévry uvnitř.........samozřejmě, každý tu druhou variantu asi odsoudí, ale ten režim nakonec opravdu zkrachoval proto, že té progresivnější klice soudruhů došlo, že je potřeba provést radikální změny.....

3 2
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 31,38
  • Průměrná čtenost 4962x
Hezký den, čím jsem byl, vším jsem byl rád, chudým dítětem, štastným otcem a dědou, šéfem Microsoftu, autorem 12 knih, investorem v televizním Dni D, poslancem, ministrem financí. 

 

 

 

Seznam rubrik